Navigation Menu
Blokarten Noordpier

Blokarten Noordpier

By on aug 12, 2017 in Geen categorie | 0 comments

BLOKARTEN

BLOKARTEN / BLOWKARTEN

Blokarten is en blijft dé absolute aanrader voor ieder bedrijfsuitje of personeelsuitstapje.

Strandzeilen is avontuurlijk en uitdagend om te doen met een dag aan zee, vrijgezellen uitje of personeelsuitje bij het strand, maar ook voor een familieuitje is het dé gelegenheid om deze sport eens te proberen. Strandzeilen is daarnaast ook nog eens heel makkelijk & snel te leren én kan goed worden ingezet voor een teamdag aan de kust waarbij samenwerking centraal staat! De evenementenlocatie in Wijk aan Zee bij de Noordpier is daar uitermate geschikt voor en het breedste strand van Nederland. Ook kunt u hier een vergadering aan zee organiseren met de mogelijkheid sportieve vergaderbreaks in te plannen. U kunt bij ons blokarten in diverse vormen zoals Duo Blokarten waarbij u samen moet werken om snelheid te maken, maar ook Blokarting by Night op een verlicht strand! Dé team-activiteit bij uitstek dus.

Met hoge snelheid langs de vloedlijn zeilen. Niet op het water, maar over het zand. Strandzeilen of wel blokarten is de strandactiviteit met een enorme vrijheid beleving. Actie gegarandeerd!

Ons materiaal is altijd up to date en goed onderhouden. Samen met de ervaring van onze instructeurs maakt day het blokarten bij ons bij de Noordpier de mooiste ervaring.

We zijn gevestigd bij de Noordpier van Wijk aan Zee (Velsen Noord) en niet zonder reden! Het strand van de Noordpier behoort tot de breedste stranden van Nederland, ideaal voor het blokarten en onze andere strandactiviteiten. Verder beschikken we bij Noordpier over de unieke situatie dat we volledig afhankelijk zijn van het getijde, we zijn dus ook niet aan bepaalde tijden gebonden om het blokarten aan te bieden. De strandpaviljoens van Outstanding, Timboektoe en Aloha bij de Noordpier blijven tevens jaarrond staan, dus voor een hapje en een drankje na het blokarten kun je altijd ergens terecht.

“Met windkracht 5 in blowcarts over het strand zeilen met je collega’s is een van de leukste bedrijfsactiviteiten die wij met ons bedrijf ooit hebben gedaan. Helemaal goed! Fantastisch”

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *