Navigation Menu

Noordpier nieuws

Sea You – restaurant

Posted by on 09:45 in restaurant | 0 comments

Sea You – restaurant

Aan het begin van de Noordpier in Wijk aan Zee/Velsen-Noord bent u van harte welkom bij panorama restaurant Sea You.
Uitzicht op Forteiland, de haven en het komen en gaan van schepen tussen de pieren. Genietend van een drankje en een hapje, een heerlijke lunch of een diner, starend naar enorme vrachtschepen en luxe cruiseschepen.
Bij een ondergaande zon op het terras of, als het wat kouder is, gezellig binnen bij de warmte van de open haard.

Het uitzicht verandert elke dag, ieder uur. Net zoals de seizoenen, de lucht, de zee en het getij. Ze zijn vertrouwd, maar vervelen nooit.

Op dit moment biedt restaurant Sea You plaats aan ongeveer 200 personen, waarbij de mogelijkheid bestaat om lunches & diners, bedrijfsfeesten, recepties en bruiloften te vieren.

Blokarten Noordpier

Posted by on 15:58 in Geen categorie | 0 comments

Blokarten Noordpier

BLOKARTEN

BLOKARTEN / BLOWKARTEN

Blokarten is en blijft dé absolute aanrader voor ieder bedrijfsuitje of personeelsuitstapje.

Strandzeilen is avontuurlijk en uitdagend om te doen met een dag aan zee, vrijgezellen uitje of personeelsuitje bij het strand, maar ook voor een familieuitje is het dé gelegenheid om deze sport eens te proberen. Strandzeilen is daarnaast ook nog eens heel makkelijk & snel te leren én kan goed worden ingezet voor een teamdag aan de kust waarbij samenwerking centraal staat! De evenementenlocatie in Wijk aan Zee bij de Noordpier is daar uitermate geschikt voor en het breedste strand van Nederland. Ook kunt u hier een vergadering aan zee organiseren met de mogelijkheid sportieve vergaderbreaks in te plannen. U kunt bij ons blokarten in diverse vormen zoals Duo Blokarten waarbij u samen moet werken om snelheid te maken, maar ook Blokarting by Night op een verlicht strand! Dé team-activiteit bij uitstek dus.

Met hoge snelheid langs de vloedlijn zeilen. Niet op het water, maar over het zand. Strandzeilen of wel blokarten is de strandactiviteit met een enorme vrijheid beleving. Actie gegarandeerd!

Ons materiaal is altijd up to date en goed onderhouden. Samen met de ervaring van onze instructeurs maakt day het blokarten bij ons bij de Noordpier de mooiste ervaring.

We zijn gevestigd bij de Noordpier van Wijk aan Zee (Velsen Noord) en niet zonder reden! Het strand van de Noordpier behoort tot de breedste stranden van Nederland, ideaal voor het blokarten en onze andere strandactiviteiten. Verder beschikken we bij Noordpier over de unieke situatie dat we volledig afhankelijk zijn van het getijde, we zijn dus ook niet aan bepaalde tijden gebonden om het blokarten aan te bieden. De strandpaviljoens van Outstanding, Timboektoe en Aloha bij de Noordpier blijven tevens jaarrond staan, dus voor een hapje en een drankje na het blokarten kun je altijd ergens terecht.

“Met windkracht 5 in blowcarts over het strand zeilen met je collega’s is een van de leukste bedrijfsactiviteiten die wij met ons bedrijf ooit hebben gedaan. Helemaal goed! Fantastisch”

NOORDPIER WIJK AAN ZEE HOTSPOT VOOR POKÉMON

Posted by on 08:38 in Geen categorie | 0 comments

NOORDPIER WIJK AAN ZEE HOTSPOT VOOR POKÉMON

Heel de wereld is in de ban van de nieuwe rage: Pokémon Go. Niet alleen op het strand kun je bijvoorbeeld zeldzame Pokémon tegenkomen, maar ook Noordpier Wijk aan Zee blijkt een ultieme hotspot.

Dagelijks komen Pokémon Trainers naar Noordpier Wijk aan Zee om nieuwe Pokémon te vangen of om een Gym over te nemen.

Pokemon vangen parkeerplaats Noordpier
Bij aankomst op de parkeerplaats bij restaurant Sea You is een PokeStop, waar vaak een lure wordt geplaatst. Een lure is lokaas voor Pokémon. Nieuwe wilde Pokémon uit de omgeving komen nu naar je toe in plaats van dat je naar de Pokémon op zoek moet.

Aan het begin van Strand Noordpier staat strandpaviljoen Timboektoe, waar een Gym te vinden is. Er komen veel Pokémon Trainers langs deze Gym, waardoor de Gym vaak van kleur wisselt. Ook de eerste vuurtoren op de Noordpier is een Gym en in je eentje zal het moeilijk worden om deze over te nemen.

Pokemon vangen Noordpier

Bij de blokken halverwege de Noordpier is een PokeStop. Onderweg kom je veel waterpokemon tegen zoals Psyduck, Magikarp en Tentacool. De tweede vuurtoren op de Noordpier is ook een PokeStop.

Kortom, Noordpier Wijk aan Zee is een ultieme hotspot voor Pokémon!

Noorpier Swap ‘n Sell: Wijk aan Zee ruilmarkt

Posted by on 15:00 in Noordpier | 0 comments

Noorpier Swap ‘n Sell: Wijk aan Zee ruilmarkt

SWAP ‘N SELL | 19 maart Zaterdag 2 April | Noordpier, Wijk aan zee

Zaterdag 2 april vindt de Outdoor Ruilmarkt plaats aan het strand van de Noordpier, Wijk aan zee. Een strandmarkt waar iedereen zich voor kan inschrijven om eigen outdoor sport hardware en gerelateerde kleding te verkopen en ruilen.

Wat is de outdoor ruilmarkt
Een mix tussen een boardswap en een vlooienmarkt, maar dan voor outdoor sporten en liefhebbers. Een markt voor particulieren om tweedehands outdoor sportspullen te (ver)kopen, ruilen en er is ook veilmic.

Waarom deze ruilmarkt
De werknemers van Aloha en Greenwaves zijn gelukkig reizigers & outdoor sporters. De organisatie is door hen ontstaan vanwege de onderlinge tweedehands gear ruil en verkoop op het Noordpier strand, wat natuurlijk ook tof is om met meer mensen te doen.
De gedeelde interesse, gezelligheid en betrokkenheid bij deze sporten. Maar ook het bewustzijn van spullen die niet na 1 seizoen al op waren, bracht hen op het idee deze ruilmarkt te starten.

Veilmic
Op de markt staat een microfoon klaar voor iedereen die een item wilt veilen. Maar hij is zeker ook vrij voor iedereen die een act wilt doen, any style.

Inschrijven?
Voor alle informatie, ga naar event page op Facebook “Outdoor Ruilmarkt” https://www.facebook.com/events/1504867213155788/

Aan de hand van jouw te verhandelen spullen kun je vierkante meters huren á €5 per vierkante meter.
Inschrijven kan op drie manieren.
1. Mail info@alohabeach.nl met subject ‘deelnemen Outdoor Ruilmarkt’,
2. Ticketscript (gelijk bevestigd).. https://www.facebook.com/strandpaviljoenaloha/app/172604052767988/
3. Post op de Facebook eventpagina ‘Outdoor Ruilmarkt’ (bij Aloha Wijk aan zee)

Brand op Noordpier blijkt vuur bij hoogovens Wijk aan Zee

Posted by on 21:00 in Geen categorie | 0 comments

Brand op Noordpier blijkt vuur bij hoogovens Wijk aan Zee

IJMUIDEN De politie en brandweer zijn vanmiddag enige tijd op zoek geweest naar een brand op de Noordpier bij IJmuiden.
De brand bleek echter niet te bestaan, zo meldt de politie. Volgens de 112-beller was de brand in een windmolen op de pier. Eenmaal ter plaatse bleek dat het ging om een vuur bij Tata Steel, de voormalige hoogovens.
Bij Tata Steel is geregeld vuur te zien. Het gaat dan om het affakkelen van gassen die zijn vrijgekomen bij de productie van staal.